Ređe se interfon ugrađuje u kuću ali ima i takvih slučajeva. Obično se takva situacija može zapaziti na većim luksuznijim kućama gde je prilaz kapiji daleko i u tom slučaju interfon je veoma praktična stvar. Bezbednost je svakako jedna od glavnih aduta jer ne želite sigurno da pustite bilo koga do kućnog praga i da Vam šeta slobodno po dvorištu. Interfon se može ugraditi i na samom ulazu u kuću naravno.

Uglavnom se uz ove sisteme ugrađuju i kamere kako bi iz topline svog doma mogli da vidite ko to želi da uđe i da se uverite da je to stvarno ta osoba koja se predstavila. Dosta je prevara i podvala i interfon je svakako jedna stvar koja Vam donosi jednu dozu mirnoće i opuštenosti.

Kod sistema za kuće situacija je uglavnom jednostavnija jer ne postoji veliki broj stanova gde treba ugraditi unutrašnju jedinicu već se ona ugrađuje najčešće kod ulaznih vrata i možda još po negde u kući ako postoji potreba za tim.

Brižljivim odabirom audio i video interfonskih kompleta spremni smo da odgovorimo vašim zahtevima sa preko pedeset različitih modela. Elegantan dizajn, odličan kvalitet i digitalna tehnologija su samo neke od karakteristika naših interfona. Našim stručnim savetima možemo Vam pomoći u odabiru kompleta.

interfoni